• Welcome to OnlyTech Forums
    An online community for the tech enthusiasts!
    Log in or Register

Article BSNL to launch new Unlimited Bharat Fiber Broadband plans to counter Jio Fiber

sujitnair30

Pro
Member
Joined
9 Sep 2013
Messages
199
Reaction score
132
Just register on portal with any Id add BSNL account with the details they ask you will get all details in the bill.
I've also done bro! All thanks to you Rushil Bhai! How many days does it take to get changed?
 
Last edited:

Rushil

Guru
Contributor
Joined
7 Oct 2013
Messages
3,600
Reaction score
4,640
I've also done bro! All thanks to you Rushil Bhai! How many days does it take to get changed?
I also don't know bro as I also changed BSNL FTTH plan for the first time since I have taken the connection. Mine got successful immediately but still it showing old speed and plan will wait as they say 2-3 working days.

Hide your telephone number bro.
 
Last edited by a moderator:

sujitnair30

Pro
Member
Joined
9 Sep 2013
Messages
199
Reaction score
132
I also don't know bro as I also changed BSNL FTTH plan for the first time since I have taken the connection. Mine got successful immediately but still it showing old speed and plan will wait as they say 2-3 working days.

Hide your telephone number bro.
Bro I've deleted that image from the site too but it's still showing in your reply.. better you delete your reply
 

sujitnair30

Pro
Member
Joined
9 Sep 2013
Messages
199
Reaction score
132
@Rushil bro since today morning two accounts are being shown in my profile..why is it happening? Is it a technical glitch or is Fiber BB and Fiber Voice two different plans?

 

Rushil

Guru
Contributor
Joined
7 Oct 2013
Messages
3,600
Reaction score
4,640
@Rushil bro since today morning two accounts are being shown in my profile..why is it happening? Is it a technical glitch or is Fiber BB and Fiber Voice two different plans?

bro, it always shows two as one is for Broadband and another one is for the voice which is that telephone. You just need to use Bharat Fiber BB one for changes purpose. Can you check that are you getting upgraded speed?
 

kanagadeepan

Veteran
Contributor
Joined
10 May 2020
Messages
296
Reaction score
438
I am currently using LocalBB with no downtime, but inconsistent speed and BSNL fiber 699 plan (300GB @ 40Mbps).

Looks like New plans are NOT applicable in my place. I feel like BSNL has cheated me and they really do not deserve any loyal customers. Heard that Jio is coming in 3 months time. Eagerly waiting for Jio's launch to give the BSNL middle finger salute, which they 100% deserve. For now, I have downgraded my plan to 499 (100GB @ 20Mbps) and LocalISP + JioLink as backup.
 

sujitnair30

Pro
Member
Joined
9 Sep 2013
Messages
199
Reaction score
132
bro, it always shows two as one is for Broadband and another one is for the voice which is that telephone. You just need to use Bharat Fiber BB one for changes purpose. Can you check that are you getting upgraded speed?
Is it the same case with you too bro? And about the upgraded speed as I said I'm outstation due to my Job I can't check it right away now..Have told my mom to do speedtest and send an ss.
 

Rushil

Guru
Contributor
Joined
7 Oct 2013
Messages
3,600
Reaction score
4,640
Is it the same case with you too bro? And about the upgraded speed as I said I'm outstation due to my Job I can't check it right away now..Have told my mom to do speedtest and send an ss.
Yes, bro, But I have a glitch with me as I upgraded from self-care the upgrade shows successful but the speed and plan did not actually get implemented so have to go BSNL exchange tomorrow to change there as Today is a holiday so BSNL babus will be offline. But many others who have upgraded or changed from the online portal got immediately implemented.
 
Top Bottom