Jithin91
Contributor
- Reaction score
- 3,580
[font=Arial, sans-serif]Announcing Mi Router 3C! 1 App, 4 Antennas, 64 Connections to completely revolutionize the router market.[/font]
[font=Arial, sans-serif]
[/font]
[font=Arial, sans-serif]
[/font]
[font=Arial, sans-serif]
[/font]
[font=Arial, sans-serif][font=Arial, sans-serif]Smart Features: Mi Router 3C comes with tons of smart features![/font][/font]
[font=Arial, sans-serif][font=Arial, sans-serif]
[/font][/font]
[/font][/font]
[/font][/font]
[/font][/font]
[font=Arial, sans-serif][font=Arial, sans-serif][font=Arial, sans-serif]Range: Mi Router has 4 antennas to give you a wall penetrating range of 80 meters and an uninterrupted connectivity![/font][/font][/font]
[font=Arial, sans-serif][font=Arial, sans-serif][font=Arial, sans-serif]
[/font][/font][/font]
[/font][/font][/font]
[font=Arial, sans-serif][font=Arial, sans-serif][font=Arial, sans-serif][font=Arial, sans-serif]Mi Router 3C comes with a 300Mbps transmission speed and ensures that you get the speed no matter your distance from the router[/font][/font][/font][/font]
[font=Arial, sans-serif]Priced at ₹1,199, here are all the features[/font]
[font=Arial, sans-serif]
[/font]
[font=Arial, sans-serif]
[font=Arial, sans-serif]
[font=Arial, sans-serif]
[font=Arial, sans-serif][font=Arial, sans-serif]Smart Features: Mi Router 3C comes with tons of smart features![/font][/font]
[font=Arial, sans-serif][font=Arial, sans-serif][font=Arial, sans-serif]Range: Mi Router has 4 antennas to give you a wall penetrating range of 80 meters and an uninterrupted connectivity![/font][/font][/font]
[font=Arial, sans-serif][font=Arial, sans-serif][font=Arial, sans-serif][font=Arial, sans-serif]Mi Router 3C comes with a 300Mbps transmission speed and ensures that you get the speed no matter your distance from the router[/font][/font][/font][/font]
[font=Arial, sans-serif]Priced at ₹1,199, here are all the features[/font]
[font=Arial, sans-serif]